Bakanlık ve Büyükşehir, Erciyes'in Eteklerine 271 Bin Fidan Dikecek

Pazar günü gerçekleşecek Erciyes Dağı Tekir Yaylası ve Çevresi Karbon Yutak Alan Ağaçlandırması Töreni’nde 271 bin 500 fidan toprakla buluşacak.
 Tarih: 20-04-2024 15:27:15   Güncelleme: 20-04-2024 15:39:15
Bakanlık ve Büyükşehir, Erciyes'in Eteklerine 271 Bin Fidan Dikecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi iş birliğinde Pazar günü gerçekleşecek. Erciyes Dağı Tekir Yaylası ve Çevresi Karbon Yutak Alan Ağaçlandırması Töreni’nde 271 bin 500 fidan toprakla buluşacak. Törene, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki de katılacak.

Çevre dostu projeleri ile takdir toplayan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, çevreci ve doğa dostu etkinliklerde ilgili kurum ve kuruluşlarla iş birliğine devam ediyor.

Daha önce ileri bir tarihe ertelenen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü, Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Talas Belediyesi iş birliğinde “Erciyes Dağı Tekir Yaylası ve Çevresi Karbon Yutak Alan Ağaçlandırması Töreni” Pazar günü düzenlenecek.

Pazar Günü Törenle Fidan Dikimi Gerçekleştirilecek

21 Nisan Pazar günü saat 13.30’da düzenlenecek törene Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ile protokol katılacak. Etkinlik kapsamında tam 271 bin 500 fidan toprakla buluşturulacak.

Dikilecek fidanlar yılda 2 bin 468 ton karbonu tutacak bir yutak alanı teşkil edecek.

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş