Eş zamanlı düzenlenen Kafes-48 operasyonlarında organize suç örgütü çökertildi, 16 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,Şanlıurfa merkezli, Mersin, Ardahan ve İstanbul olmak üzere 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "KAFES-48” operasyonlarında örgütün elebaşı Celal Gülbahar’ın da içerisinde bulunduğu Organize Suç Örgütü üyesi 16 şüpheli yakalandığını açıkladı
 Tarih: 26-02-2024 09:25:51
Eş zamanlı düzenlenen Kafes-48 operasyonlarında organize suç örgütü çökertildi, 16 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,Şanlıurfa merkezli, Mersin, Ardahan ve İstanbul olmak üzere 4 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen "KAFES-48” operasyonlarında örgütün elebaşı Celal Gülbahar’ın da içerisinde bulunduğu Organize Suç Örgütü üyesi 16 şüpheli yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi;''Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu 4 ilde Kafes-48 operasyonları düzenlendi. 

"Gülbaharlar" olarak bilinen Organize Suç Örgütü üyesi şüphelilerin;Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak suretiyle,Nitelikli Yağma,Silahla tehdit ve silahla kasten yaralama,Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, mala zarar verme ve 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyonlar sonucu ilk belirlemelere göre;3 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet av tüfeği ile çok sayıda fişek, çek ve senete el konuldu. Operasyonlar devam ediyor.''

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş